Tweedehands Opel Rolstoelbus

EEN AANGEPASTE OPEL ROLSTOELBUS

Een aangepaste rolstoelauto, opel rolstoelbus of andere merken rolstoelbussen uit het aanbod van Wellner Mobiliteit. Mocht de gezochte rolstoelauto of rolstoelbus hier niet tussen staan, bel ons dan even voor het actuele aanbod.

Indien u op zoek ben naar een specifiek model of nog niet duidelijk weet wat voor type rolstoelauto of rolstoelbus bij u past kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via het telefoonnummer: 079 – 203 31 69, de Live Chat rechtsonder in uw scherm of stuur ons een vrijblijvende email met al uw vragen via de contactpagina.

Een Opel rolstoelbus kopen

Een Opel rolstoelbus is een van de meest comfortabele voertuigen om mee te reizen als u invalide bent. Rolstoelbussen kunnen van verschillende merken zijn, waaronder Opel. Veel mensen zijn gehecht geraakt aan een bepaald merk. Opel staat bekend om de betrouwbare auto’s die het merk produceert en ook de busjes van dit merk zijn van uitstekende kwaliteit. De Opel Vivaro is bijvoorbeeld een bus die perfect dienst kan doen als rolstoelbus. Als Opel jouw favoriete merk was voordat je invalide bent geraakt, kunnen we ons goed voorstellen dat je ook graag een rolstoelbus van dit merk hebt.

Wat is een rolstoelbus?

Een rolstoelbus is een bus die is aangepast om invalide mensen mee te kunnen vervoeren. De rolstoelbus heeft een aantal grote voordelen. Zo is de rolstoelbus ruim en comfortabel, maar ook qua prijs heb je vaak veel voordeel. We hebben het dan met name over de brandstofprijs en de belasting die je moet betalen. Vrijwel alle rolstoelbussen rijden op Diesel waardoor je veel geld bespaart op brandstof. Doordat je in een rolstoelbus in aanmerking komt voor een grijs kenteken betaal je erg weinig belasting. Een nadeel is wel dat de aanschafprijs van rolstoelbussen erg hoog is. Hier hebben we bij Wellner Mobiliteit echter iets op gevonden. Wij verkopen rolstoelbus occasions. Uiteraard verkopen we alleen rolstoelbussen die nog uitstekend werken.

Welke aanpassingen heeft een Opel rolstoelbus?

Een rolstoelbus heeft altijd een aantal standaard aanpassingen. Zo heb je keuze uit een lift of oprijstuk om eenvoudig in de bus te kunnen komen. Daarnaast worden onze rolstoelbussen standaard geleverd met bekleding. De bekleding ziet er niet alleen beter uit, maar zorgt er ook voor dat u eenvoudig naar uw plek toe kunt rijden. Ook komt elke rolstoelbus standaard met vastzetstukken. Deze zorgen ervoor dat u tijdens de rit goed vast zit.

Extra aanpassingen

Behalve de standaardaanpassingen kunnen wij ook andere aanpassingen maken aan uw Opel rolstoelbus. Wij zorgen ervoor dat rolstoelbus helemaal op maat gemaakt wordt. Heeft u behoefte aan extra hulpmiddelen? Dan passen wij de bus zodanig aan dat ook hiervoor voldoende plek is. Heeft u graag airco, verwarming of andere elektronica waardoor uw rit comfortabeler wordt? Ook dit installeren wij graag voor u. Wij kunnen zelfs extra rolstoelplaatsen maken indien de bus door meerdere invalide mensen tegelijk gebruikt moet worden.

Wat kunt u met uw huidige auto doen?

Bent u pas invalide geraakt en zit u nu nog met een auto waar u geen gebruik van kunt maken? Bij ons kunt u de huidige auto verkopen of inruilen. Daarnaast kunnen wij ook deze auto voor u aanpassen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een draaistoel inbouwen. Kunt u alleen uw benen slecht bewegen? Dan kunnen wij voor u een hand rem- en gassysteem inbouwen in een personenauto. Op deze manier kunt u de auto besturen zonder gebruik te hoeven maken van uw benen.

Alternatieven voor de Opel rolstoelbus

Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak. Het kan dus goed dat u de bussen van Opel helemaal niet mooi vindt. In dit geval hebben wij een rolstoelbus van een ander merk voor u. Zo hebben wij onder andere rolstoelbussen van Ford en Mercedes.