Rolstoelbus occasion

ROLSTOELAUTO & ROLSTOELBUS OCCASIONS

Op deze pagina ziet u een deel van ons aanbod in aangepaste auto’s en bussen. Mocht de gezochte auto of bus hier niet tussen staan. Bel ons dan even voor het actuele aanbod.Indien u op zoek ben naar een specifiek model of nog niet duidelijk weet wat voor type auto of bus bij u past kunt u contact opnemen met één van onze specialisten via het telefoonnummer: 079 – 203 31 13, de Live Chat rechtsonder in uw scherm of stuur ons een vrijblijvende email met al uw vragen via de contactpagina.

Het kopen van een rolstoelbus occasion

Een nieuwe rolstoelbus kan ontzettend duur zijn in de aanschaf. Bij het aanschaffen van een rolstoelbus occasion bent u vaak goedkoper uit. Bij Wellner Mobiliteit worden alle occasions goed gecontroleerd. Bekijk hieronder ons actuele aanbod aan rolstoelbus occasions.

Het kopen van een rolstoelbus occasion

Wanneer een van uw gezinsleden in een rolstoel zit, kan dit de mobiliteit van uw gezin erg verlagen. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend, maar gelukkig is er wel een alternatief voor de normale auto, namelijk de rolstoelbus. Bij Wellner Mobiliteit vinden we het belangrijk dat u zonder problemen met het gehele zin ergens naartoe kunt. Om u hiermee te helpen hebben wij verschillende invalide busjes te koop. Wij vinden dat u zonder enige complicaties een goed vervoersmiddel moet kunnen aanschaffen. Kwaliteit en service staan bij ons dan ook ontzettend hoog in het vaandel. Een goede rolstoelbus kopen doet u het beste bij ons.

Aangepaste rolstoelbus te koop

Wij kunnen verschillende aanpassingen maken aan de rolstoelbussen om het reizen gemakkelijker te maken voor de rolstoelgebruiker. Zo verkopen we bijvoorbeeld rolstoelliften, maar ook oprijplaten. Hierdoor kan de rolstoelgebruiker binnen een korte tijd de rolstoelbus in of verlaten. Dit scheelt u niet alleen erg veel tijd, maar geeft de rolstoelgebruiker ook een goed gevoel. Naast aanpassingen aan de rolstoelbus kunnen wij ook uw auto aanpassen, onderhouden of helpen met de verkoop hiervan.

Als u onverwachts in een rolstoel komt te zitten is dit hartstikke moeilijk om te verwerken aan het begin. Toch zal u uiteindelijk verder moeten met uw leven. Uw auto wordt hoogstwaarschijnlijk onbruikbaar. In dit geval kunt u uw oude auto laten aanpassen door ons of ervoor kiezen om een rolstoelbus aan te schaffen. Indien u uw auto weg wilt doen helpen wij u graag met het verkopen hiervan. Een aantal aanpassingen die wij aan uw auto kunnen maken zijn bijvoorbeeld een draaistoel en een hand- gas & remsysteem. Zo kunt u remmen en gas geven met uw handen en kunt u ook autorijden als dit niet meer lukt met uw benen.

Rolstoelbus occasion grijs kenteken

Een rolstoelbus occasion komt met meer voordelen als alleen de extra ruimte. Zo hebben veel rolstoelbussen een zogenaamd grijs kenteken. Dit kenteken is in werkelijkheid gewoon geel, maar is wel te herkennen door een letter “B” of “V” als eerste letter. Een grijs kenteken wordt toegepast op auto’s met een belastingvoordeel. In de praktijk zijn dit meestal bestelbusjes van bedrijven, maar ook als rolstoelgebruiker kan u hiervoor in aanmerking komen. Een rolstoelbus occasion met grijs kenteken kan u dus veel kosten besparen. Een occasion met een grijs kenteken kunt u bij ons bestellen.

Als u in aanmerking komt voor deze verlaagde belasting scheelt dit u ontzettend. Dit kan u namelijk wel meer als 150 per maand schelen. U betaald met een grijs kenteken meestal slechts €20 tot €45 aan wegenbelasting per maand. Ook heeft u nog een groot voordeel met onze rolstoelbussen. Aangezien de busjes op diesel rijden bespaart u ontzettend veel kosten op brandstof. Het investeren in een rolstoelbus is dus niet alleen goed voor uw eigen plezier, maar ook voor uw portemonnee.

Waarom de rolstoelbus aanschaffen bij Wellner Mobiliteit?

Bij Wellner Mobiliteit vinden we een goede service net zo belangrijk als de kwaliteit van ons product. Daarom krijgt u bij ons altijd een aantal garanties waardoor u zeker weet dat u altijd goed zit. Zo krijgt u bijvoorbeeld tot wel 1 jaar BOVAG-garantie. Als u een auto of rolstoelbus bij ons besteld doet u dit waarschijnlijk omdat u niet helemaal mobiel bent. Wij snappen het erg goed als u niet langs ons op kunt komen. Om deze reden kunt u ons bij u langs laten komen met de auto die u op het oog heeft. U kan dan gelijk een proefrit maken en de auto volledig uitproberen, uiteraard hoeft u hier niet voor te betalen.

Als u een rolstoelbus bij ons koopt kan u hier direct mee rijden. Wij leveren onze producten inclusief volle brandstoftank. Zo zijn uw eerste ritjes in uw nieuwe rolstoelbus op onze kosten. Bij de rolstoelbus krijgt u gelijk een gratis grote onderhoudsbeurt. Ook in het vervolg kunt u uw rolstoelbus door ons laten onderhouden met korting. U kunt uw LPK-keuring gratis laten doen als u een rolstoelbus heeft gekocht bij ons. Ook het inruilen van auto’s is bij Wellner Mobiliteit geen probleem. En mocht u ooit schade rijden? Geen probleem, bij schade krijgt u van ons een gratis leenauto. Nergens anders heeft u zoveel voordeel wanneer u een rolstoelbus aanschaft.

Rolstoelbus op maat

Wat voor aanpassingen u nodig heeft als rolstoelgebruiker verschilt ontzettend per individu. Wij hebben voor iedereen wel een geschikte rolstoelbus te koop. Wij zijn namelijk in staat om de rolstoelbus helemaal naar uw wensen aan te passen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het laten samenstellen van een goede rolstoelbus. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een rolstoellift plaatsen die tot wel 350 kilogram kan tillen, eventueel zelfs inclusief afstandsbediening. Misschien komt u zelf moeilijk bij uw deur? In dit geval kunnen wij ervoor zorgen dat de deuren elektrisch opengaan en dat de lift ook gelijk uitgeklapt wordt. Wilt u het liefste zelf rijden? In dit geval kunnen wij een voertuig compleet ombouwen zodat dit alsnog mogelijk wordt voor u. De mogelijkheden zijn dus eindeloos.

Heeft u interesse in een van onze aangepaste rolstoelbus occasions?

Heeft u na het lezen van dit artikel besloten dat u graag meer wilt weten over onze rolstoelbussen? U kunt er dan voor kiezen om eens langs onze showroom te gaan in Zoetermeer. Hier staan onze werknemers voor u klaar om u verder te helpen. Heeft u wel interesse in een rolstoelbus, maar heeft u niet de mogelijkheid om naar onze showroom te komen? Bekijk onze occasions dan eens op onze website. Indien u interesse heeft in een van deze rolstoelbussen kan u gebruik maken van onze thuispassing. Wij horen graag van u en hopen dat wij ook u kunnen helpen bij het krijgen van een geschikt voertuig.